Radijske premijere i intervjui

Premijerno predstavljanje singla “Poželim” kojeg sam napisao i snimio s mladim i perspektivnim kantautorom Fitschom. Hvala Zlatku Turkalju na ukazanom povjerenju i premijernom predstavljanju u emisji “Svijet diskografije” na Drugom programu Hrvatskog radija (HR2)!


 

Na valovima Hrvatskog radija Osijek već tradicionalno me ugostio uvijek dobro raspoloženi Zvonimir Mandić, gdje smo predstavili novi singl AUTENTIČAN! HVALA od srca Zvonimiru i kompletnom timu Hrvatskog radija Osijek na podršci koju mi kontinuirano pružaju!


AUTENTIČAN se kao Pjesma (MP3ica) Dana našao na valovima Hrvatskog Radija Drugi program (HR2), Hrvatskog radija Osijek te Radija Martin! Hvala najljepša urednicima Zlatku Turkalju Turkiju, Zvonimiru Mandiću i Vjeki Vugriću na kontinuiranoj podršci i prilici!


Poslušajte premijerno predstavljanje novog singla AUTENTIČAN u eteru Drugog programa Hrvatskoga radija (HR2) u emisiji SVIJET DISKOGRAFIJE urednika i voditelja Zlatka Turkalja Turkija! Saznajte tko potpisuje moderni aranžman i produkciju ovoga singla te o čemu pjesma govori. Najljepše zahvaljujem Turkiju te kompletnom timu, kako emisije SVIJET DISKOGRAFIJE, tako i cijelog Hrvatskog Radija na podršci i prilici!


Zahvaljujući Albertu dobio sam mogućnost predstaviti sebe i novi singl *VJETAR* i na valovima Hrvatskoga radija RIJEKA! Hvala puno Albertu i timu Radija Rijeka na podršci!


U eteru Hrvatskoga Radija VUKOVAR (HRV) po prvi put me ugostio Dražen u vrlo ugodnom intervjuu. Zašto voli razgovarati s kantautorima poput mene i što bih preporučio osobama koje kreću u glazbene vode, ali nisu spremne sudjelovati u glazbenim showovima poslušajte u ovom intervjuu. HVALA najljepša Draženu i cijelom timu HRVa na podršci i vjetru u leđa koji mi pružaju!


Darko me po prvi puta ugostio u eteru Radija STUBICA te predstavio slušateljima. Prisjetili smo se kako je nastala pjesma *VJETAR* te mog dosadašnjeg iskustva vezanog za glazbu. Kakav je plan za buduće singlove te koliko sam se prepoznao u rock aranžmanu singla *VJETAR* poslušajte u ovome intervjuu. Puno hvala Darku i kompletnom timu Radija STUBICA na podršci!


Na valovima Radija VIROVITICE po prvi put me ugostila Blaženka te predstavila mene kao kantautora i singlove *Pogledaj* i *Vjetar*. Koliko sam zadovoljan s uspjehom kojeg je polučio singl *Pogledaj* te koliko mi znači iskustvo koje sam stekao radeći “iza svjetala pozornica” poslušajte u ovom intervjuu. Hvala lijepa Blaženki i cijelome timu Radija Virovitica na ukazanoj prilici i podršci!


U eteru Radija ILOK po prvi puta me ugostila Hrvojka u vrlo ugodnom intervjuu u kojem sam imao priliku predstaviti sebe, svoj dosadašnji rad i iskustvo te singl *VJETAR*. Kako mi je bilo raditi na radiju te jesam li otvoren za suradnju s diskografima poslušajte u ovom intervjuu. HVALA od srca Hrvojki i kompletnom timu Radija ILOK na podršci i ukazanoj prilici!


Singl *VJETAR* postao je i Pjesma Dana na Drugom programu Hrvatskoga radija HR2! Puno hvala uredniku Zlatku Turkalju Turkiju i cijelom timu Hrvatskog Radija na podršci i vjetru u leđa koji mi pružaju!


U eteru Pitomog radija po prvi put me ugostila Natalija u emisiji “PITOMI među zvijezdama”. Preslušavajući intervju uvidio sam da smo se Natalija i ja krivo razumjeli oko moje glazbene edukacije, no vjerujem da ćete razumjeti zašto je do nesporazuma došlo :) Zašto je glazbena karijera meni vrlo ozbiljna stvar poslušajte u ovom ugodnom intervjuu. Hvala lijepa Nataliji i timu Pitomog radija na podršci i jedva čekam novo gostovanje :)


Po prvi puta na valovima Hrvatskoga Radija OTOČAC ugostila me Blaženka i predstavila moj dosadašnji rad te novi singl *VJETAR*. Na koji način biram suradnike te čemu mogu zahvaliti dosadašnji uspjeh poslušajte u ovom ugodnom intervjuu. Hvala od srca Blaženki i timu Hrvatskog Radija OTOČAC na podršci i vjetru u leđa koje mi pružaju!


Poslušajte moj PRVI VELIKI INTERVJU s kojim me počastila vrlo susretljiva i ljubazna urednica Nikolina na RPN-Radio Postaji Novska! Sve ono što ste do sada ukratko saznali kroz dosadašnje intervju, u ovome intervjuu možete čuti do detalja. Od samih glazbenih početaka, rada u timu Tonyja Cetinskog, podršci i mome mišljenju o Jacquesu Houdek, Ivani Kindl i Ivani Marić, stavu o Nini Kraljić kao predstavnici za Eurosong te glazbenoj divi Josipi Lisac. Sve ćete to saznati, samo kliknite na “play” i uživajte. NAJLJEPŠE ZAHVALJUJEM Nikolini i kompletnom timu RPN-a na ovoj ogromnoj podršci i prilici! Zaista je bila prava uživancija popričati s Nikolinom o svim detaljima mojeg dosadašnjega glazbenoga života i mojim gledištima na glazbu u Hrvatskoj. HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Poslušajte predstavljanje novog singla *VJETAR* u Top listi Radija 105, u kojoj sam već nakon tjedan dana dospio na potpuno neočekivano 1. mjesto! Hvala od srca Bojanu i ekipi Radija 105 na podršci te svima koji su svojim glasovima pomogli da nekoliko tjedana budem broj 1. u Top listi Radija 105! HVALAAAAAAAAAAAAAA


Barbara me po prvi puta ugostila u programu HR Dubrovnik. U vrlo ugodnom intervjuu saznajte kakve su dosadašnje reakcije na singl, zašto sam samostalno izdao singlove bez podrške diskografa te koji savjet sam uputio svima koji se žele baviti glazbom obzirom na moje dosadašnje, samostalno iskustvo. Hvala najljepša dragoj Barbari i kompletnom timu HRa Dubrovnik na podršci i ukazanoj prilici! Veselim se novom susretu :)


Na valovima Hrvatskog Radija (HR) PULA po prvi puta me ugostila Jadranka, koja me tako lijepo najavila i predstavila moj dosadašnji rad kroz singlove *POGLEDAJ* i *VJETAR*! Zašto su singlovi nastali 2008. godine, a objavljeni tek sada te smatram li se perfekcionistom, otkrijte u ovome intervjuu. HVALA od srca Tatjani, Jadranki, Ludviku te cijelome timu HRa PULA na podršci, ukazanoj prilici i susretljivosti!


Po prvi puta me na valovima Radija QUIRINUS ugostila Jelena s kojom sam proveo jedan jako ugodan intervju. Između ostalih tema dotakli smo se Ivane Marić. Zašto mi je mišljenje Ivane Marić važno poslušajte u ovom intervjuu. HVALA od srca Jeleni i ekipi Radija QUIRINUS na podršci i *vjetru u leđa*!


Kao i prije godinu dana, Zvonimir Mandić me ponovno vrlo ugodno ugostio u program Hrvatskoga Radija OSIJEK. Kako je nastalo umjetničko ime MALEK, zašto me često uspoređuju i zamijene za JACQUESA HOUDEKA te zašto je novi singl toliko drugačiji, žešći, čvršći, jači u odnosu na prvi singl poslušajte u ovom radijskom intervjuu. PUNO HVALA Zvonimiru i kompletnom timu HRa Osijek na kontinuiranoj podršci i *vjetru u leđa* koji mi pružaju!


Radio KRUGOVAL Garešnica mi je također po prvi puta otvorio svoja radijska vrata, na čemu sam im beskrajno zahvalan. S Robertom sam razgovarao o showu The Voice i mojem sudjelovanju u showu, produkciji showa, dotakli smo se i koncertnog programa kojeg pripremam s Filipom, a o kojem je Filipu riječ poslušajte u intervjuu. Osim već znanih glazbenih uzora, dotakli smo se Gibonnija i Lare Fabian, a i još nekoliko interesantnih tema, zato stisnite play i uživajte. PUNO HVALA Robertu i cijelom timu Radija KRUGOVAL Garešnica na podršci, ukazanoj prilici i vjetru u leđa koje mi pružaju!


*VJETAR* je zapuhao i eterom Radija MARTIN u obliku MP3-ce Dana! PUUUNO HVALA Vjeki i kompletnom timu Radija MARTIN na podršci i kontinuiranom predstavljanju/emitiranju singla *VJETAR* uz isječke telefonskog intervjua!


Mirjana me po prvi puta ugostila na valovima radija LUDBREG, poslušajte kako je proteklo naše telefonsko druženje. Dotakli smo se prvog singla *POGLEDAJ*, prednosti ili nedostatka bavljenja glazbom u gradu Zagrebu, inspiraciji za pisanje pjesama, stavu prema Jacquesu Houdeku te Josipe Lisac. Zašto smo spominjali Josipu Lisac, poslušajte… Hvala od srca Mirjani i kompletnom timu Radija LUDBREG na podršci!


Poslušajte kako je proteklo predstavljanje singla *VJETAR* na valovima radija BBR (Bjelovarsko-Bilogorski Radio). Dotakli smo se ukratko mojeg dosadašnjeg puta vezanog za glazbu te nastupa. Hvala Luki i kompletnom timu BBRa na podršci!


Jasminka s Radija JASKA me ponovno ugodno ugostila i predstavila novi singl *VJETAR*. Osim o tome kako se sve pjesma može protumačiti i doživjeti, razgovarali smo i o 4music-u te Gini Victoriji kao novoj pjevačici grupe Detour. Hvala od srca Jasminki i timu Radija JASKA na kontinuiranoj podršci i vjetru u leđa koji mi pružaju!


Poslušajte još jedan telefonski intervju na radiju STUDIO M, u kojem me ugostio Filip. Uz predstavljanje singla *VJETAR* dotakli smo se i podrške Tonyja Cetinskog, Jacquesa Houdeka, Ivane Kindl i Ivane Marić. Razgovarali smo o potencijalnoj suradnji s navedenim imenima hrvatskoga glazbenoga neba te eksperimentiranju s drugim glazbenim žanrovima. Jako sam zahvalan Filipu i radiju STUDIO M na podršci još od prvog singla *POGLEDAJ* te vjetru u leđa koji mi kontinuirano pružaju! 


Kiki i ekipa s Radija Max ponovno su me ugostili u ugodnom telefonskom intervjuu u kojem sam predstavio novi singl *VJETAR*. Između ostalog odgovorio sam na pitanje hoću li na ovome stati ili imam planove za budućnost i koji su to. Puno HVALA Kikiju i cijelom timu Radija MAX predvođenim gospodinom Cerjanom, na podršci i *vjetru u leđa* koji mi pružaju!


Poslušajte kako je protekao razgovor s Antonijom i predstavljanje novog singla *VJETAR* u eteru Radija BENKOVAC! Između ostalog dotakli smo se i teme koliko je zahtjevno probiti se na glazbenu scenu te kako je došlo do suradnje s Tonyjem Cetinskim. HVALA lijepa Antoniji i kompletnom timu Radija BENKOVAC na podršci i *vjetru u leđa* koji su mi pružili!


Poslušajte predstavljanje singla *VJETAR* na valovima Hrvatskog radija Zadar! Denis i Filip su me iznenadili persiranjem, a još više oslovljavanjem s “Gospodine” 😀 Šalu na stranu, jako sam im zahvalan na podršci i ukazanoj prilici!


Jedinstveni *stari mačak* Tom Goll ponovno me lijepo ugostio u program Radija 92FM i predstavio novi singl *VJETAR* u Glazbenim vijestima. Razgovarali smo o podršci Jacquesa Houdeka i Ivane Marić te koliko mi i zašto njihova podrška znači. Dotakli smo se i nadolazećih nastupa te video spota. Poslušajte… HVALA od <3 dragom Tomu i kompletnom timu Radija 92FM na podršci i *vjetru u leđa* koje mi pružate!


Poslušajte predstavljanje singla *VJETAR* koji se kao novi prijedlog našao na 21. mjestu domaće top liste Croatica Radija Makarska Rivijera. Vrlo zanimljiv intervju u kojem smo se osim pjesme dotakli i podrške Jacquesa Houdeka, The Voicea, Nine Kraljić i ovogodišnjeg Eurosonga, bendova Bang Bang i Meritas te planova za budućnost. Najljepše zahvaljujem Zoranu i cijelom timu radija Makarska Rivijera na ovolikoj podršci, ukazanom povjerenju i razumijevanju! 


Poslušajte predstavljanje singla *VJETAR* na radiju Slunj! U ugodnom razgovoru s Nikolinom dotakli smo se priče kako je pjesma nastala, planovima za snimanje video spota i albuma, ali i situacije na hrvatskoj glazbenoj sceni. Puno hvala Nikolini i ekipi Radija Slunj na podršci!


[PREMIJERA] Poslušajte PREMIJERNO predstavljanje novog singla *VJETAR* na Drugom programu Hrvatskoga radija (HR2) u emisiji *Svijet diskografije* urednika i voditelja Zlatka Turkalja Turkija! Hvala lijepa dragom Turkiju i ekipi s HR2 na podršci!


Poslušajte prvo glazbeno gostovanje MALEKaElme Burnić i Gine Victorie s pratećim bendom u emisiji Showtime radija Jaska! VELIKA HVALA Jasminki, Kreši i Alenu na susretljivosti, podršci i vrlo ugodnoj atmosferi! HVALA vrhunskom bendu koji nas je pratio! Kako nam je bilo, o čemu smo sve pričali te što smo sve pjevali/svirali saznajte u nastavku… Udobno se smjestite i guštajte narednih sat vremena.

Radio Jaska – Elma, Gina Victoria i MALEK s 4music bandom uživo u emisiji SHOWTIME by Malek on Mixcloud


Poslušajte proglašenje prva tri mjesta na ovotjednoj (03.06.2015.) domaćoj top listi ‪#‎Top20‬ Radio Vallis Aurea! Već treći tjedan zaredom MALEK, Elma i GINAVictoria drže ‪#‎TOP3‬ pozicije top liste! HVALA svima na glasovima i podršci!!!


Jedno od najljepših iskustava bilo je ovo gostovanje u emisiji “Novi zvuk” urednika Slavka Nedića na Hrvatskom Katoličkom Radiju. Gospodin Slavko Nedić ugostio je Ginu Victoriu i MALEKa, suosnivače projekta 4music, kako bi predstavili projekt, drugo dvoje suosnivača: Elmu Burnić i Filipa Gjuda te svakog ponaosob. Gina Victoria je predstavila svoj aktualni singl “Tko si zapravo ti?”, MALEK je predstavio svoj prvi singl “Pogledaj”, a zajednički su predstavili i novi singl Elme Burnić “Usne iz ogledala”. 


MALEK u Glazbenim vijestima na radiju 92FM! U vrlo ugodnom intervjuu sa “starim mačkom” Tomom Gollom dotakli smo se legendarne Tereze Kesovije, sjajne Ivane Kindl, ali i informatike te web dizajna. Zašto? Poslušajte u nastavku…

Radio 92FM – MALEK u glazbenim vijestima predstavlja singl “Pogledaj” by Malek on Mixcloud


Poslušajte kako je prošlo predstavljanje aktualnog singla “Pogledaj” na radiju StudioM, ekipe koja je radila na singlu, s kojom MALEK surađuje u projektu 4music i nekih drugih dragih osoba koje su obilježile MALEKov dosadašnji glazbeni put. HVALA radiju StudioM na podršci!


PRVO MJESTO na top listi Radija Vallis Aurea RVA! Hvala svima na glasovima i podršci!!! Čestitam od srca Gini Victoriji i Elmi na odličnom 2. i 3. mjestu! VELIKA HVALA Karlu na podršci i prilici!


MALEK i Karlo Ćavar s radija Vallis Aurea (RVA) razgovaraju o prvome singlu “Pogledaj” te videospotu kojeg je sam osmislio, snimio, režirao i montirao, o suradnji s Filipom Gjudom, o zajedničkom projektu 4music u kojem su uz MALEKa i Filipa Gjuda dvije kantautirce: Elma Burnić i Gina Victoria te što misli o Tonyju Cetinskom kao jednom od vodećih vokala na ovim područjima.

Radio Vallis Aurea (RVA) – telefonski intervju (phoner) – MALEK “Pogledaj” by Malek on Mixcloud


“Pogledaj” je prijedlog na top listi Radio Music Party na Radio postaji Novska! Kako je proteklo predstavljanje prijedloga te što smo razgovarali o suradnji i podršci Tonyja Cetinskog te poznanstvu i podršci Ivane Kindl poslušajte u nastavku! Zahvalan na ukazanoj prilici i podršci RPNa Novska!

Radio Novska – “Pogledaj” je prijedlog na top listi Radio Music Party by Malek on Mixcloud


Telefonski intervju za Hrvatski radio Osijek sa Zvonimirom Mandićem u kojem, osim o glazbenim počecima i singlu “Pogledaj”, govorim i o usporedbi sa Jacquesom Houdekom i grupom Pavel te o planovima za budućnost! VELIKA HVALA Zvonimiru Mandiću i kompletnu timu Hrvatskoga radija Osijek na prilici i podršci!

Hrvatski radio Osijek (HR Osijek) – telefonski intervju (phoner) – MALEK “Pogledaj” by Malek on Mixcloud


Predstavljanje prvog singla na radiju MAX zajedno s pjevačicom Ginom Victorijom. Govorili smo o suradnji s glazbenim producentom Filipom Gjudom, jednim od najboljih vokala Tonyjem Cetinskim, projektu Ladies te projektu 4music! HVALA gospodinu Cerjanu, Kikiju i kompletnom timu radija MAX na ukazanoj prilici i podršci! 

Radio MAX – telefonski intervju (phoner) – MALEK predstavlja “Pogledaj” by Malek on Mixcloud


Predstavljanje projekta 4music, čiji sam bio suosnivač uz glazbenike Elmu, Ginu Victoriju i Filipa Gjuda, na 2. programu Hrvatskoga radija u emisiji “Drugi dio dana”! VELIKA HVALA Ljudevitu Grguriću Grgi, Davoru Medakoviću, Goranu Komeričkom te ostalim dobrim ljudima koji su omogućili da se ovo predstavljanje ostvari!

HR2 – Drugi program Hrvatskog radija – Elma i MALEK predstavljaju 4music by Malek on Mixcloud


Telefonski intervju s vrlo ljubaznom voditeljicom radija SLUNJ te predstavljanje prvog singla “Pogledaj” u aranžmanu kada jingle odluči promijeniti brzinu :)

Radio Slunj – telefonski intervju (phoner) – predstavljanje MALEKa i prvog singla “Pogledaj” by Malek on Mixcloud


Poslušajte telefonski intervju i predstavljanje singla na Radio Jaski! Hvala urednici Jasminki Erdelj na podršci! 

Radio Jaska – telefonski intervju (phoner) MALEK predstavlja “Pogledaj” by Malek on Mixcloud


[PREMIJERA] Poslušajte premijerno predstavljanje singla u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnome radiju! Hvala Daliboru Petku i njegovu timu na podršci!

PREMIJERA – Glazbeni show Dalibora Petka – Narodni radio – MALEK “Pogledaj” by Malek on Mixcloud